Άρωμα…Γυναικών με στυλ…ποδοσφαιρικό θα έχουν τις επόμενες ημέρες τα κανάλια Novasports!

Η Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών παίζει στη θύρα σου και θα δώσει δύο αγώνες με το Μαυροβούνιο (22/10) και με την Ουκρανία (27/10) για την προκριματική φάση του Euro 2021 με τις προσπάθειες των παικτριών να προβάλλονται….ασφαλώς στα Novasports!

Αρχικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 17:30 το Μαυροβούνιο, αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το Novasports1HD σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου. Τη Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 17:30, η «γαλανόλευκη» θα κοντραριστεί πάλι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αυτή τη φορά με την Εθνική ομάδα της Ουκρανίας, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από το Novasports1HD.

Η Nova βρίσκεται δίπλα στο Ποδόσφαιρο Γυναικών και στηρίζει έμπρακτα όλες τις ενέργειες για την προώθηση και αναβάθμιση του στη χώρα μας, στέκοντας  αρωγός τόσο στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας τόσο στις κοινωνικές εκδηλώσεις όσο και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Άλλωστε στην πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα της χώρας προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση από τα Novasports το πρώτο τηλεοπτικό γκολ της Εθνικής ομάδας Γυναικών, στον αγώνα με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2021.