Yψηλόβαθμα κυβερνητικά και θεσμικά στελέχη, σημαντικοί εκπρόσωποι του τομέα της καφεστίασης και διακεκριμένοι επαγγελματίες της αγοράς θα απευθύνουν ομιλίες και θα συμμετέχουν σε συζητήσεις  στο πλαίσιο του Coffee Business Forum 2021, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, με κεντρικό θέμα «Η καφεστίαση μετά το άνοιγμα της αγοράς».

Τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι τα κίνητρα και οι πρωτοβουλίες της πολιτείας για την ενίσχυση της βιομηχανίας του καφέ και των επιχειρήσεων της καφεστίασης, το νέο πρωτόκολλο λειτουργίας των επιχειρήσεων της καφεστίασης και η νέα πραγματικότητα μετά την πανδημία, το μέλλον των επιχειρήσεων του κλάδου, οι στρατηγικές, οι επενδύσεις και τα Success Stories και το πως θα κινηθούν στη νέα πραγματικότητα οι προμηθευτές του κλάδου.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το πρόγραμμα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/coffee-business-forum-2021/#schedule .

Το Coffee Business Forum 2021 διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το portal coffeemag.gr και το περιοδικό Coffe&brunch. Υπεύθυνοι προγράμματος είναι ο κος Κώστας Καπερώνης, Sales Director, Coffee Business και η κα Κατερίνα Θεοδωροπούλου, Δημοσιογράφος.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται και επιχειρούν γύρω από τον καφέ θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους, να συνομιλήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, τις ιδέες τους, αλλά και να μάθουν για όλες τις επιχειρηματικές και τις οικονομικές εξελίξεις που συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων. Στόχος του συνεδρίου είναι να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για τον κόσμο του καφέ και, συν τω χρόνω, να μετατραπεί αφενός σε θεσμό που θα προκαλεί και θα αναπτύσσει τις νέες τάσεις στον κλάδο και την αγορά του καφέ.

Η συμμετοχή των επαγγελματιών της καφεστίασης θα είναι δωρεάν στο Coffee Business Forum 2021, με στόχο να αποτελέσει χώρο συνάντησης και συζήτησης για την επόμενη μέρα της αγοράς.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/coffee-business-forum-2021-dilosi-symmetochis/.

Στο Coffee Business Forum 2021 θα συμμετάσχουν οι εξής διακεκριμένοι ομιλητές: 

  • Παναγιώτης Σταμπουλίδης, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων
  • Ιωάννης Σμυρλής, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Υπουργείο Εξωτερικών & Πρόεδρος ΔΣ, Enterprise Greece
  • Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.)
  • Στέφανος Σακάρος, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (ΣΕΕΚ)
  • Γιάννος Β. Μπενόπουλος, Ιδρυτικό μέλος & Πρόεδρος, Ελληνική Ένωση Καφέ (ΕΕΚ)
  • Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ)
  • Κωνσταντίνος Αγαδάκης, CCO – Chief Commercial Officer, Barista Pro
  • Αντώνης Αυγερόπουλος, Business Executive Officer, Nespresso South East Europe
  • Τατιανή Καμπιώτη, Business Executive Officer, Nestlé Professional Ελλάδας
  • Δημήτριος Κορωνάκης, Δικηγόρος, Managing Partner, Koronakis & Partners Law Firm
  • Σταύρος Λαμπρινίδης, AST Authorised SCA Trainer
  • Ελευθέριος Μακριδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος & Υπεύθυνος ποιότητας και δημιουργίας νέων προϊόντων  Εlmak Beverage   
  • Γιώργος Ονουφρίου, Ιδιοκτήτης, VittorioGourmetEspresso - Jean Paul Lab
  • Αλίκη Παπαδάκη, Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών, NielsenIQ
  • Αλέξανδρος Παπαδούλης, Ιδιοκτήτης Palazzo cafe, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη
  • Στέλιος Ρουμελιώτης, Ιδρυτής, Coffee Lab
  • Γιάννης Ταλούμης, taf’s CEO & Head of Quality
  • Παναγιώτης Χάσκος, Διευθύνων Σύμβουλος, Haskos Coffee & Beverages - Caffe’ Luigi Ε.Π.Ε.
  • Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO, ethosGROUP

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Κλειστή (Ψηφιακή) Συνάντηση Εργασίας στελεχών εταιρειών του κλάδου με θεσμικούς φορείς και οι συμμετέχοντες θα μπορούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου να ζητήσουν και να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες ψηφιακές B2B Συναντήσεις Γνωριμίας με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του συνεδρίου μέγιστης διάρκειας 25’ λεπτών. Παράλληλα, μέσα από τα στοχευμένα διαλείμματα δικτύωσης και αξιοποιώντας τις μοναδικές τεχνολογικές δυνατότητες της  LiveOn, η ethosEVENTS θα δώσει βήμα συζήτησης και διαλόγου στους συνέδρους-επαγγελματίες, με στόχο να γεννηθούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και συνεργασίες, μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις.

Δείτε το πρόγραμμα της Κλειστής (Ψηφιακής) Συνάντησης εργασίας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ethosevents.eu/coffee-business-forum-2021-closed-workshop/ .

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/coffee-business-forum-2021-dilosi-symmetochis/.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/coffee-business-forum-2021/, καθώς επίσης και τα social κανάλια FacebookLinkedIn, και YouTube.