Το efood, με 10 χρόνια ενεργή παρουσία στην ελληνική αγορά, που δραστηριοποιείται στον τομέα υπηρεσιών delivery στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σήμερα ότι η υπηρεσία delivered by efood θα πλαισιωθεί με 6.000 διανομείς.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι διανομείς θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν είτε με εξαρτημένη σχέση εργασίας, με τον καθιερωμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η εταιρεία μέχρι τώρα, είτε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, μέσω του νέου μοντέλου που εισάγει η εταιρεία.

Με το νέο μοντέλο, οι συνεργάτες θα ορίζουν μόνοι τους τις ώρες και τις ημέρες που θα εργάζονται ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν περισσότερο το εισόδημά τους καθώς όσο περισσότερες παραγγελίες θα εξυπηρετούν, τόσο περισσότερο θα αμείβονται. Όπως ανακοίνωσε στο νέο αυτό σχήμα δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεσμευτικές προϋποθέσεις, αφού η αμοιβή διαμορφώνεται ανά παραγγελία, περιοχή και ημέρα εργασίας.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, η εισαγωγή του νέου μοντέλου ανεξάρτητης συνεργασίας, αποτελεί την καλύτερη λύση για όσους επιθυμούν να προγραμματίζουν οι ίδιοι τον χρόνο απασχόλησής τους και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματος τους, υπολογίζοντας με ακρίβεια τις απολαβές τους. Η ανεξάρτητη συνεργασία με διανομείς, εξασφαλίζει στους ενδιαφερόμενους ανταγωνιστικές αμοιβές, προσωπικό προγραμματισμό, ευελιξία, πρόσθετη αμοιβή απόδοσης κάθε μήνα, πρόσθετη αμοιβή ανάλογα με τον όγκο και τις χιλιομετρικές αποστάσεις των παραγγελιών, παροχή μέρους του εξοπλισμού και διαμόρφωση της αμοιβής βάσει διανυόμενων χιλιομετρικών αποστάσεων, αφού αμείβονται περισσότερο και ανά παραγγελία.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, προχωρά σε παροχή πρόσθετης αμοιβής ύψους 100 ευρώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάθε διανομέα που θα διανείμει 200 παραγγελίες σε ένα μήνα. Η συγκεκριμένη πρόσθετη αμοιβή έχει ισχύ από 1η Ιουλίου και αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.