Η "καυτή" Ντιντί Βάκρα τα... σπάει με τον χορό της. Και με τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Για κάποιους ο χορός είναι συνώνυμο της διασκέδασης. Για κάποιους άλλους είναι κομμάτι του εαυτού τους. Η γεννημένη στη Θεσσαλονίκη Ντίντι Βάκρα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά στην περίπτωσή της.

Ξεκινώντας από πολύ μικρή ηλικία κάνοντας μπαλέτο, η Ντίντι συνειδητοποίησε καθώς περνούσαν τα χρόνια πως ο χορός αποκτά για εκείνην ολοένα και περισσότερη σημασία. Διευρύνοντας τα μαθήματα κινησιολογίας και σε άλλα είδη χορού, γρήγορα μεταμορφώθηκε σε μία από τις πιο περιζήτητες freestyle χορεύτριες στα μεγάλα κλαμπ της συμπρωτεύουσας.

Προσέχοντας ιδιαίτερα τη διατροφή της και με αρκετές ώρες γυμναστική, διατηρεί ένα καλογυμνασμένο σώμα που τη βοηθά ακόμη περισσότερο την ώρα που λικνίζεται υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής.

Οι αναζητήσεις της όμως δεν περιορίζονται μόνο στον χορό. Κάνοντας γιόγκα έχει βρει την απόλυτη ισορροπία, προσπαθώντας να βάζει περισσότερο χρώμα στη ζωή της σε ένα -ούτως ή άλλως- μουντό (λόγω κρίσης) περιβάλλον! Και ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram, κάνεις τους followers να… παραληρούν.