Η Yulia Berg, για την ακρίβεια το αριστερό της χέρι, απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας της σχεδιάστριας Bella Potemkina, να κάνει μια (τουλάχιστον) περίεργη κίνηση, η οποία έκανε το μυαλό των χρηστών του διαδικτύου να οργιάσει.

Και με το δίκιο του πάντως αφού η νεαρή Ρωσίδα φαίνεται να ικανοποιεί το σύντροφό της, Dmitry Torin, αδιαφορώντας για τα δεκάδες ζευγάρια ματιών γύρω τους.

Το βίντεο κυκλοφόρησε ένας αετομάτης θεατής, υποστηρίζοντας πως οι αντιδράσεις της Berg η οποία κοιτάζει πονηρά το σύντροφό της, αλλά και η διαχυτικότητα του τελευταίου (τη φιλάει στο λαιμό και της ψιθυρίζει στο αυτί) δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης.

Από την πλευρά της ωστόσο η εντυπωσιακή Ρωσίδα, όχι μόνο διαψεύδει πως κάνει κάνει ανάρμοστο και ακατάλληλο στο βίντεο, αλλά απειλεί να κινηθεί νομικά εναντίον του ανθρώπου που το ανέβασε, κάνοντας λόγο για ψέματα και καλπάζουσα φαντασία που βλάπτουν τη φήμη και την καριέρα της.

Οι περισσότεροι πάντως χρήστες του διαδικτύου, βλέποντας το βίντεο δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις της…

«Ήμουν εκεί, το είδα με τα μάτια μου», υποστήριξε ο Sergey Gazaev, ενώ κάποια Olga Vorobey πρόσθεσε: «Είναι αστείο φυσικά, αλλά δεν είναι ζώα και βρίσκονται ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους».

Τα αρνητικά σχόλια προκάλεσαν πάντως νέα «έκρηξη» της ποπ σταρ, η οποία δήλωσε «καταρρακωμένη», επαναλαμβάνοντας πως δεν έκανε τίποτα πρόστυχο για να δέχεται τόσα «πυρά».