Το αγγελάκι της Victoria' s Secret απασχολεί και πάλι τον διεθνή Τύπο και εμείς σας παρουσιάζουμε την σπάνια ομορφιά της.

Ο διεθνής Τύπος ασχολείται για ακόμα μια φορά με την Αλεσάντρα Αμπρόζιο, το μοντέλο της Victoria’ s Secret, λόγω της πρόσφατης παρουσίας της με εσώρουχα στο σόου της Victoria’s Secret, αλλά και για τη φωτογράφησή της για λογαριασμό της premium βότκας Ciroc.

Η καμπάνια ονομάζεται «On Arrival» και αποτελεί το κατάλληλο έναυσμα για την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου. Στα κλικ του Τεστίνο, η Αλεσάντρα καταφθάνει στα πιο hot parties των Χριστουγέννων με την πολυτελή λιμουζίνα της.

Αλλωστε, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το γνωστό brand, η Αλεσάντρα έχει πραγματοποιήσει άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις σε μερικούς από τους κορυφαίους προορισμούς και πάρτυ του πλανήτη, όπως το Vogue Party Brazil.

«Είμαι ενθουσιασμένη για το λανσάρισμα της φωτογραφίας με τον τίτλο “Limousine”, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης καμπάνιας», δήλωσε η ίδια. «Οι μέρες των εορτών είναι ιδανικές για λαμπερές εμφανίσεις και φαντασμαγορικά πάρτυ ώστε να ζούμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με τον καλύτερο τρόπο.

Λατρεύω τις εντυπωσιακές αφίξεις που κλέβουν την παράσταση και οι φωτογραφίες του Μάριο καταγράφουν τον ενθουσιασμό και την πολυτέλεια μιας διαδρομής με λιμουζίνα και προορισμό το απόλυτο γιορτινό event με φίλους».

Ο διεθνής Τύπος θυμήθηκε την Αλεσάντρα και εμείς σας θυμίζουμε μέσω των φωτογραφιών της τη σπάνια ομορφιά της.