Η Μαριάννα Καλέργη είναι αυτό που λέει το επώνυμό της. Ένα έργο γεμάτο κάλλος. Και ως τέτοιο τραβάει πάντοτε τα βλέμματα.

Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι είναι το σήμα κατατεθέν της. Ότι είναι ένα μοτίβο πολύ σταθερό στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram. Η Μαριάννα Καλέργη μπορεί να έχει τα χέρια της για να ρίχνει νοκ άουτ στο ρινγκ, αλλά έχει όλα τα υπόλοιπα για να ρίχνει νοκ άουτ στα social media.

Τώρα που παίζεται το Survivor 3 σκεφτόμαστε ότι η Μαριάννα θα ήταν μια παρουσία που θα ταίριαζε ταμάμ. Και γιατί η σύνθεση επιβάλλει γυμνασμένες και με αντοχή γυναίκες, αλλά και γιατί μια τέτοια παρουσία θα άναβε μεγάλη σπίθα.

Αν υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία, θα καμφθεί με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Μια φωτογραφία που συνοψίζει όλα όσα είναι η Μαριάννα Καλέργη σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης. Γιατί την εσωτερική, ευτυχώς, την κρατάει για τον εαυτό της και όσους θέλει να την δείξει.

Η Μαριάννα έχει πανέμορφα μάτια. Έχει ένα πρόσωπο που ακόμα και άβαφο, ακόμα και στα χειρότερα του είναι υψηλής κλάσης. Με το μπουστάκι που επέλεξε να φορέσει, δείχνει κι ότι έχει τρομερή μέση, αλλά πάνω απ’ όλα ένα μπούστο που προκαλεί τα μεγάλα πάθη. Είναι αυτό που έχει και στο χέρι της. Ένας κεραυνός!