Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Στην Ζάκυνθο βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), προκειμένου να επιθεωρήσει περιοχές που έχουν καεί. Η εν λόγω υπηρεσία είναι αυτόνομη από το Πυροσβεστικό σώμα.

Τρία κτίρια που ανακαινίστηκαν με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», εγκαινιάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Θεανώς Φωτίου, εκπροσώπων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, οι οποίοι και χαιρέτισαν με ομιλίες τους το γεγονός.

(upd)Η UNICEF, ο γνωστότερος διεθνής οργανισμός για την προστασία και τη στήριξη των παιδιών, ανακοίνωσε πως σταματά να συνεργάζεται με την υπάρχουσα Εθνική Επιτροπή της στην Ελλάδα, λόγω οικονομικών παρατυπιών της δεύτερης. Δυσάρεστη, αλλά αναμενόμενη η απόφαση. "Τους τελευταίους μήνες είμαστε σε μία διαδικασία εξυγίανσης", τόνισε η πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, Σοφία Τζιτζίκου.

Tags:

Ανάσα για χιλιάδες φορολογούμενους με ληξιπρόθεσμες οφειλές για τις οποίες η εφορία έχει προχωρήσει στη δέσμευση και κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών τους πρόκειται να δώσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Η ταινία δράσης «Μπλε Βασίλισσα» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Σιπσίδη και σενάριο των Δημήτρη Ευλαμπίδη και Απολλωνίας Τσαντά, αποτελεί τη νέα συμπαραγωγή της Nova! Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 19 Απριλίου και θα προβληθεί σε Ά τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema (https://www.youtube.com/watch?v=6RCqjRrnNPo)!

Tags:

Για πλήρη διαγραφή οφειλής στο 75% των δανειοληπτών του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) έκανε λόγο η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» 105,5, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, που δίνει τη δυνατότητα σε 82.000 δανειολήπτες του πρώην ΟΕΚ να κάνουν αίτηση ρύθμισης των οφειλών τους (για διαγραφές, επαναπροσδιορισμό ύψους οφειλής και επαναπροσδιορισμό του τρόπου πληρωμής).

Κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ εξήγγειλε η ΓΕΝΟΠ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος, αλλά όχι μπλακ άουτ κατά τη διάρκεια των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών.

Συνεχίζεται σήμερα, για τρίτη μέρα, η κατάληψη της κεντρικής πλατείας Σαπφούς στην πόλη της Μυτιλήνη, από περίπου 200 πρόσφυγες και μετανάστες, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι Αφγανοί.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ