Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της Μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα ανατολικά παράλια της Λέσβου, έγινε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, απόψε στις 21:25 το βράδυ, σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Γενική απεργία, με καθολική συμμετοχή όπως όλα δείχνουν, σήμερα στα νησιά του βορείου Αιγαίου που πλήττονται από τις επιπτώσεις της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook, ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης προχώρησε σε δήλωση σχετικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, το οποίο «κήρυξε απαράδεκτη την ποινική δίωξη για πλαστογραφία» που είχε ασκηθεί εις βάρος του ιδίου, αλλά και του Δημήτρη Σουλτογιάννη μετά από μήνυση του δημοσιογράφου Γιώργου Χριστοφορίδη.

Για ακόμη μία νύχτα σημειώθηκαν εμπρηστικές επιθέσεις από αγνώστους σε σταθμευμένα οχήματα, καθώς και σε μηχάνημα ΑΤΜ, σε Ταύρο, Ελληνικό, Πολύγωνο, Αγίους Αναργύρους και Ασπρόπυργο.

«Η νομοθεσία κατά του καπνίσματος είναι απόλυτα σαφής, μη επιδεκτική παρερμηνειών ως προς το ρυθμιστικό της πλαίσιο, και έχει ως πρωταρχικό σκοπό την προστασία της υγείας των πολιτών και τη διασφάλιση όρων υγιούς ανταγωνισμού και ισονομίας μεταξύ των επιχειρήσεων».

Με παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση, ανεστάλη η διαδικασία διακοπής παροχής ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών, λόγω υπέρογκων οφειλών του ιδρύματος, σύμφωνα με ανακοίνωση της επιχείρησης.

Αρχίζει η διαδικασία με την οποία θα πραγματοποιηθούν οι 5.250 μόνιμοι διορισμοί δασκάλων και καθηγητών στη Γενική Εκπαίδευση, που θα στελεχώσουν τα σχολεία από την ερχόμενη σχολική χρονιά (2020-21). Έτσι, από αύριο, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά τους στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Σήμερα Κυριακή, στις 13.00μμ θα γίνει η κηδεία του επιχειρηματία Θοδωρή Νιτσιάκου στη γενετειρά του, τα Γιάννινα.Ο γνωστός επιχειρηματίας, έχασε τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητό του, λόγω πάγου στο δρόμο, έπεσε σε γκρεμό.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ