Θέματα που έχουν να κάνουν με την εγκυμοσύνη, το θηλασμό και την ανάπτυξη παιδιού από 0 έως 5 ετών, παρουσιάστηκαν σε νέους γονείς και οικογένειες κατά το premium πολυ-θεματικό event «THE BABY SHOW » που διοργανώθηκε από την BABYONLINE.GR και την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, την μεγαλύτερη Μαιευτική – Γυναικολογική – Χειρουργική Κλινική στη Β. Ελλάδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους έκτασης 1.500 τ.μ., γεμάτους εργαστήρια, ομιλίες, σημεία δράσεων και ψυχαγωγίας, ενημέρωσης προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία αγκάλιασαν τις ανάγκες των νέων γονέων! Οι επισκέπτες μέσα σε μια γιορτινή και χαλαρή ατμόσφαιρα, είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από διακεκριμένους ιατρούς – συνεργάτες της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, αλλά και άλλους ειδικούς και συγγραφείς, για θέματα σχετικά με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό, την ανάπτυξη του παιδιού και την γενικότερη εμπειρία της μητρότητας, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν βιωματικά εργαστήρια, ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και μοιράστηκαν πολλά χρήσιμα δώρα!

Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, εκτός από την σταθερή δέσμευση στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στην προαγωγή της ιατρικής επιστήμης, φροντίζει παράλληλα να ενημερώνει με κάθε τρόπο τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται!