«Συναγερμός» έχει σημάνει κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας για τη διέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που κατά χιλιάδες μεταβαίνουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα τους και την ΑΕΚ.

Τα περισσότερα πρατήρια και μοτέλ που βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού στη Φθιώτιδα παραμένουν κλειστά έτσι ώστε να αποτρέπεται η είσοδος των οργανωμένων φιλάθλων σε αυτά, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες των ΜΑΤ παραμένουν κατά μήκος της εθνικής οδού έτοιμες για να επέμβουν χωρίς να χρειαστεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένα πρόβλημα κατά μήκος της εθνικής οδού στο νόμο της Φθιώτιδας απ΄ την διέλευση των δεκάδων λεωφορείων με φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Τα ισχυρά αστυνομικά μέτρα θα συνεχίσουν μέχρι τις 4 το απόγευμα, ενώ παρόμοια μέτρα έχουν προγραμματιστεί για μετά τα μεσάνυχτα για την επιστροφή των φιλάθλων στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομική επιχείρηση φυσικά και δεν περιορίζεται στην Εθνική οδό, αφού κυρίως επικεντρώνεται εντός Αττικής. Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ημέρες σημειώνονται συνεχώς επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς διαφορετικών ομάδων, αλλά και μεταξύ οπαδών και αστυνομίας.