Τελικά δεν έλειψαν τα επεισόδια στο πλαίσιο της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφού γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο επικρατεί έκρυθμη κατάσταση. Στις 20:30 είναι προγραμματισμένη η έναρξη του τελικού.

Το πιο χαρακτηριστικό συμβάν, ήταν η δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ που επέβαιναν σε βαν. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες κατέβασαν με τη βία τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.

Λίγο αργότερα μία μηχανοκίνητη μονάδα περίπου 200 κουκουλοφόρων φίλων της Ένωσης προσπάθησε να προσεγγίσει τις θύρες των οπαδών του ΠΑΟΚ, χαράζοντας πορεία από δρόμο πίσω από το Golden Hall, αλλά εκεί έπεσαν πάνω σε διμοιρίες ΜΑΤ που φυλούσαν το πέρασμα. Ακολούθησαν συμπλοκές ΜΑΤ - οπαδών, έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις και οι φίλοι της ΑΕΚ απωθήθηκαν βιαίως, αφήνοντας μηχανάκια στο σημείο.

Παρόμοιες εστίες επεισοδίων έχουν δημιουργηθεί και έξω από τις θύρες του ΟΑΚΑ, με οπαδούς να επιτίθενται στις αστυνομικές δυνάμεις.

Εντός γηπέδου τα πράγματα είναι καλύτερα, παρά το γεγονός πως η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι, ενώ από φωτογραφίες και τηλεοπτικά πλάνα φαίνετε πως οι οπαδοί έχουν καταφέρει να περάσουν διάφορα πολεμοφόδια.