Δείτε live τα δύο πρώτα φιλικά τεστ των «ερυθρόλευκων» κόντρα σε Βάτενς (30/6) και Μποτοσάνι (4/7).

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Τετάρτη 4 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους δύο πρώτους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» με αντιπάλους την αυστριακή Βάτενς και την ρουμανική Μποτοσάνι.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ήδη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου και πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της και το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 18:00, θα αντιμετωπίσει στο πρώτο φιλικό τεστ, την Βάτενς. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports1HD, από την υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Η συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό είναι την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 19:00 με τον αγώνα κόντρα στην Μποτοσάνι. Η αναμέτρηση θα προβληθεί από το Novasports4HD, από την υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.

Στις περιγραφές των δύο φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού, καθώς και στο ρεπορτάζ θα είναι οι απεσταλμένοι των καναλιών Novasports, Ηλίας Βλάχος και Νίκος Γαβαλάς αντίστοιχα.