Η «Μάχη των Φύλων», που βασίζεται στη αληθινή ιστορία της διεξαγωγής ενός από τους διασημότερους και αντισυμβατικότερους αγώνες τένις όλων των εποχών στην Αμερική, μεταξύ, ενός άντρα και μιας γυναίκας, και με πρωταγωνιστές τους υποψήφιους για Χρυσή Σφαίρα για τους ρόλους τους στην ταινία Έμα Στόουν και Στιβ Καρέλ, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD! 

Ο αγώνας, ο οποίος εξελίχθηκε σε μία πραγματική «μάχη των φύλων», διεξήχθη το 1973 στο Χιούστον, μεταξύ της τότε 29χρονης Μπίλι Τζιν Κινγκ, κατόχου εννέα τίτλων (από τους συνολικά 12) σε τουρνουά Grand Slam και κορυφαία τενίστρια στον κόσμο την τελευταία οκταετία και του 55άρη Μπόμπι Ριγκς, πρώην πρωταθλητή και γνωστού σωβινιστή της εποχής.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο πλαισιώνουν οι επίσης εξαιρετικοί Μπιλ Πούλμαν και Άντρεα Ράισμπορο, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Τζόναθαν Ντέιτον και Βάλερι Φάρις.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.