(upd 4 18:00) 300 κλήσεις έχει δεχθεί έως τώρα η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοηθείας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην Αττική. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Την προσοχή των πολιτών λόγω της έντονης βροχόπτωσης που πλήττει την Αττική εφιστά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Σε ποτάμι μετατράπηκε ο δρόμος έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία.

Αποκαταστάθηκε, πριν από λίγο, η κυκλοφορία των οχημάτων και στη λεωφόρο Μεσογείων, η οποία είχε κλείσει λόγω της έντονης βροχόπτωσης, στην υπόγεια γέφυρα στην Κατεχάκη.

Παράλληλα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί έως τώρα 300 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοήθειας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην Αττική. Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν από περιοχές των Δυτικών προαστίων, το κέντρο της Αθήνας, το Γαλάτσι και το Μαρούσι.

Σε ποτάμι μετατράπηκε ο δρόμος έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία.

 

Νωρίτερα η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας σε ανακοίνωσή της, σημείωνε: «λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο Λεκανοπέδιο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν να μετακινούνται στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα φαινόμενα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρχών».