Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

Έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας στις 16 Νοεμβρίου

Εκτάκτως συνέρχεται την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, προκειμένου να συζητηθεί η συμφωνία Εκκλησίας-Πολιτείας.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη, κατά τη διάρκειά της, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα «Ενημέρωσις περί προτάσεως υπό της Ελληνικής Κυβερνήσεως επί του θέματος της Εκκλησιαστικής Περιουσίας». Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση επ' αυτής.

 
Σχετικά Θέματα
Πολιτική
  • 20 Μαρτίου 2019

Στα Ιεροσόλυμα ο Αλ. Τσίπρας για τη Σύνοδο Κορυφής 3+1 με τη συμμετοχή του Μ. Πομπέο

Στην 1η Σύνοδο Κορυφής του σχήματος 3+1 στα Ιεροσόλυμα, με τη συμμετοχή των ηγετών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, θα συμμετάσχει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Κυβέρνηση
  • 19 Μαρτίου 2019

Τσίπρας: Ανοιχτή η πόρτα της επιστροφής των επιστημόνων - Αυξήσαμε τα κονδύλια για την έρευνα

(Ενημέρωση 14:25) Την ελληνική... Silicon Valley, το Τεχνολογικό Πάρκο «Λεύκιππος» αλλά και άλλες ερευνητικές εγκαταστάσεις στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», επισκέφθηκε...

Πολιτική
  • 18 Μαρτίου 2019

Τσίπρας/Συζήτηση με νέους: Να απαγκιστρωθεί η Ευρώπη από το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα που θέλει τη διάλυση της εργασίας

(Upd 23:50). Το θέμα του brain drain τέθηκε σε κάθε ευκαιρία από τους νέους οι οποίοι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις ευρωεκλογές και το μέλλον της Ένωσης. Επίσης εκφράστηκε...

Κόμματα
  • 18 Μαρτίου 2019

Μ. Σπυράκη: Η ΝΔ θα κερδίσει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις

Στην επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στη Θράκη, αναφέρθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρία Σπυράκη υπογραμμίζοντας δύο βασικά σημεία που αφορούν τη μουσουλμανική μειονότητα.

Κόμματα
  • 18 Μαρτίου 2019

Βερναρδάκης: Πολύ κρίσιμες οι ευρωεκλογές - Στόχος μας η νίκη - Κάνουμε κοινωνικό άνοιγμα

«Στόχος είναι να κερδίσουμε τις ευρωεκλογές» ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Open Beyond ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης χαρακτηρίζοντας το στόχο εφικτό.

Κυβέρνηση
  • 18 Μαρτίου 2019

Σήμερα η συζήτηση του πρωθυπουργού με νέους για το μέλλον Ελλάδας - Ευρώπης

Συζήτηση με τους νέους για το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδας, θα έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Δευτέρα, 18 Μαρτίου), με...

Κόμματα
  • 17 Μαρτίου 2019

Γεννηματα: Στο ΚΙΝΑΛ έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση - Όλο και περισσότεροι ανταποκρίνονται

Αισιόδοξη για την εκλογική επιτυχία του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε από τα Γρεβενά η Φώφη Γεννηματά όπου συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και φίλους του ΚΙΝΑΛ.

Προεδρία Δημοκρατίας
  • 17 Μαρτίου 2019

Τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο παρασημοφόρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Η επιβίωση και η εν γένει προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης εξαρτώνται όχι μόνον από την οικονομική και τη νομισματική πρόοδο, αλλά πρωτίστως από την αντοχή των θεσμών του...

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ