Κλειστοί παραμένουν μεγάλοι δρόμοι της πρωτεύουσας, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Ειδικότερα, κλειστή παραμένει, λόγω χιονιού, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία, η περιφερειακή οδός Ποεντέλης- Νέας Μάκρης, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως την λεωφόρο Διονύσου, καθώς και η λεωφόρος Διονύσου από το γήπεδο Διονύσου μέχρι τον Άγιο Πέτρο και η περιφερειακή Πεντέλης- Μάκρης από την Ανατολή έως τον Διόνυσο.

 Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ προς το καζίνο.

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη επιχειρήσεις αποχιονισμού στην Κάζα με 10 αποχιονιστικά μηχανήματα, στη Μαλακάσα με 4 αποχιονιστικά μηχανήματα και στην Πάρνηθα με 2 μηχανήματα.

Σε επιφυλακή βρίσκονται άλλα οκτώ αποχιονιστικά μηχανήματα έτσι ώστε να επιχειρήσουν άμεσα στον άξονα Μαλακάσας - παράπλευρο δίκτυο Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας - Λ. Κηφισίας, εφόσον απαιτηθεί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής «η χιονόπτωση μέχρι τώρα ήταν ιδιαίτερα έντονη και επειδή σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας θα παραμείνουν στη θέση τους, ενώ συνίσταται στους οδηγούς, εφόσον κινηθούν στα όρια της Περιφέρειας ή εκτός αυτής, να έχουν απαραιτήτως μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες».