Μπορεί η κατάσταση στη Χαλκιδική να βελτιώνεται, ωστόσο τα προβλήματα από την προχθεσινή καταστροφική κακοκαιρία ακόμα δεν έχουν εξαλειφθεί.

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στη Χαλκιδική - Αποκαταστάθηκε το δίκτυο υψηλής τάσης

Περισσότερους από 300 στύλους του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας κατέστρεψε η κακοκαιρία στη Χαλκιδική, όπου συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης. Αποκαταστάθηκε το δίκτυο υψηλής τάσης 150 kV Μουδανιών - Κασσανδρείας. Διαβάστε Περισσότερα ΕΔΩ.

Δεκατέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Δεκατέσσερις τραυματίες από τη θεομηνία στη Χαλκιδική συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, οκτώ τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, εκ των οποίων μία γυναίκα διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Πέντε τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Πολυγύρου και ένα παιδί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση της ηλικιωμένης γυναίκας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, εξιτήριο πήραν τα τέσσερα από τα παιδιά που είχαν τραυματισθεί, ενώ ένα θα παραμείνει προληπτικά και θα αποχωρήσει τη Δευτέρα.

Στη Χαλκιδική παραμένουν όλα τα συνεργεία, ενώ ο νομός βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης

Όπως ξεκαθάρισε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, όλα τα συνεργεία παραμένουν στην περιοχή και ο νομός Χαλκιδικής εξακολουθεί να είναι σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

Δόθηκε πριν από λίγο σε κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου Ποτίδαιας - Ν.Φώκαιας

Δόθηκε πριν από λίγο σε κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου Ποτίδαιας - Ν.Φώκαιας, που είχε κλείσει μετά την πτώση πέντε μεταλλικών ιστών με ηλεκτροφόρα καλώδια. Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αποστολος Τζιτζικωστας, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης κατά σειρά σύσκεψης με αρμόδιους φορείς, στο δημαρχείο Μουδανιών, η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί σταδιακά σε όλες τις περιοχές μέχρι αργά το μεσημέρι. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Τζιτζικωστας, επειδή αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, στην περιοχή θα παραμείνει κλιμάκιο της αυτοτελούς διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την εποπτεία του ιδίου.