(upd)Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» 52χρονος επιχειρηματίας, μετά την εισβολή δύο κουκουλοφόρων ληστών στην οικία του στην Κηφισιά, οι οποίοι τον πυροβόλησαν δύο φορές όταν εκείνος αντιστάθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του.

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των ληστών προσπάθησε να αντιδράσει και τότε εκείνοι τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στην πλάτη και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε το νοσοκομείο, ο τραυματίας «διακομίστηκε σήμερα στις 5:35 π.μ. στο νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό από πυροβόλο όπλο. Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη».

Όπως σημείωνεται στην ανακοίνωση, στη χειρουργική επέμβαση συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικοί χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, νευροχειρουργοί κ.ά).

«Η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη. Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τη σταθεροποίησή του και την ανάταξή του» καταλήγει η ενημέρωση του νοσοκομείου.