(Ενημέρωση 18:15) Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους έπειτα από την πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στην περιοχή Σκάλωμα Φωκίδας.

Νεκροί είναι και οι δυο επιβαίνοντες του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε περίπου στις τέσσερις το απόγευμα στη Φωκίδα, ορεινή Ναυπακτία. Ο ένας εκ των δυο αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου με σοβαρά τραύματα όπου και κατέληξε. Ο δεύτερος απεγκλωβίστηκε από το αεροσκάφος, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός κι αυτό.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, που κινητοποιήθηκε άμεσα στέλνοντας 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Το αεροσκάφος πετούσε από το κάστρο Ευβοίας προς το Μεσολόγγι.Οι συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, κάτι για το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει έρευνα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ενώ κάποια έγγραφα του αεροσκάφους δείχνουν ότι ανήκε στην αερολέσχη του Άραξου. Στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατούσε πολύ δυνατός αέρας.

Το βίντεο από το σημείο τη συντριβής είναι από το www.Nafpaktianews.gr