Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ρυθμίσεις-ανάσα για επιστροφές φόρων και ΕΝΦΙΑ, αλλά και αυξήσεις αποδοχών σε κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων μέσω της χορήγησης της προσωπικής διαφοράς, προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Έσοδα που προσέγγισαν το 1,1 τρισ. ευρώ εντός του 2017 παρουσίασαν οι 100 μεγαλύτερες εισηγμένες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο, σημειώνοντας αύξηση 6 ποσοστιαίων μονάδων σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με τη νέα ετήσια έκθεση της Deloitte «Global Powers of Construction (GPoC)».

Οι επιχειρήσεις, ακόμη και η μη εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, θα μπορούν να αποϋλοποιούν τους τίτλους τους χωρίς να απαιτείται η αποϋλοποίηση αυτή να γίνεται στο πλαίσιο κάποιας διαδικασίας εισαγωγής στο χρηματιστήριο ή σε άλλη αγορά.

Επέκταση του προγράμματος για την επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης νοικοκυριών με χαμηλά εισοδήματα που έχουν αποκοπεί λόγω οφειλών προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που προωθείται προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Άμεσα αναμένεται η έκδοση εφαρμοστικών υπουργικών αποφάσεων για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

Με 7,9 στα 10 βαθμολόγησαν οι ξένοι επισκέπτες την εμπειρία της επίσκεψής τους στον προορισμό «Αθήνα», όπως αυτό αποτυπώνεται σε έρευνα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) και της GBR Consulting.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ