Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

Η μελέτη αναβίωσης και αναβάθμισης της Σχολή Ασωμάτων Ρεθύμνου παρουσιάσθηκε σήμερα από τον πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ, παραρτήματος Κρήτης, Αλέξανδρο Στεφανάκη, παρουσία των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη και Υγείας Ανδρέα Ξανθού, του αναπληρωτή υπουργού Έρευνας Καινοτομίας Κώστα Φωτάκη και του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Η Ευρώπη θα πρέπει να απορρίψει την ιδέα της απορρύθμισης της κοινωνικής προστασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων και να επιλέξει την ιδέα της ενίσχυσης των μισθών και της προς τα επάνω εναρμόνισης των συστημάτων εργατικής προστασίας μεταξύ των κρατών της, προκειμένου να υπάρξει κοινωνική υποστήριξη στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, τόνισε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, από το Λονδίνο.

Tags:

Οι συντάξεις του Απριλίου θα καταβληθούν νωρίτερα, και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, καθώς η πορεία της οικονομίας είναι πολύ καλή, τονισε μιλωντας στην ΕΡΤ1 ο υφυπουργος Κοινωνικων Ασφαλισεων Τ.Πετροπουλος.

Για την επίτευξη ενός κλίματος οικονομικής σταθερότητας, μίλησε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, το βράδυ της Παρασκευής σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Λάρισας, με τίτλο «Η Φορολογική Δικαιοσύνη Όχημα για την Ανάπτυξη. Στόχος ένα Απλό και Σταθερό Φορολογικό Σύστημα».

Τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, οι προοπτικές αλλά και συζήτηση για την νέα ΚΑΠ, μπήκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι, και ξεκίνησε στην Ιεράπετρα, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη.

Το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ διατέθηκε από τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης τον Ιανουάριο του 2019 για τη αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς το Δημόσιο, ενώ για την διευθέτηση εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης καταβλήθηκε από τους αρμόδιους φορείς το ποσό των 4,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ