Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018

Στην Ελλάδα ο αριθμός των τουριστών έχει διπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια, γράφει η αυστριακή Die Presse και επισημαίνει ότι η χώρα θεωρείται ένας πολύ ασφαλής πορορισμός.

Την ανάγκη η ελληνική επιχειρηματικότητα να αναζητήσει νέες αγορές, με δεδομένο ότι η εσωτερική αγορά εξακολουθεί να υποφέρει και να βρίσκεται χαμηλά, τονίζει σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο Β' αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Κυριάκος Λουφάκης. Επαναλαμβάνει την ανάγκη για μείωση των φόρων και της φορολόγησης της εργασίας, αλλά και να αντιστραφεί το «brain drain» σε «brain gain».

Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίστηκε και χθες, Τρίτη, η διαδικασία αιτήσεων, για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

«Εξαιρετικό βήμα για την προώθηση των εμπορικών, οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών (Ελλάδας-ΗΠΑ)» χαρακτηρίζει τη φετινή 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο γενικός διευθυντής του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Ηλίας Σπιρτούνιας, άποψη που υποστηρίζει και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Tags:

Η επιτάχυνση των εργασιών για την κατασκευή της μονάδας απορριμμάτων στην Ηλεία ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του αναπληρωτή υπουργού Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου με το δήμαρχο Πύργου, Λιατσή Γαβρίλη, και το δήμαρχο Ήλιδας και πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Ηλείας, Χριστοδουλόπουλο Χρήστο.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ