Αρχίζει στον Πειραιά η υλοποίηση του, όπως το χαρακτήρισε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης, μεγαλύτερου μέχρι τώρα επενδυτικού προγράμματος στην ιστορία του.

Προχθές δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ, για τη διαχείριση των δράσεων της Ολοκληρωμένης Χωρικής Ενότητας (ΟΧΕ), το οποίο περιλαμβάνει έργα υποδομής αλλά και δράσεις, όπως για την καταπολέμησης της ανεργίας, ενίσχυση των επιχειρήσεων, στήριξη της στρατηγικής της «Γαλάζιας Ανάπτυξης» κ.ά., ύψους 80.065.000 ευρώ, για τα επόμενα 5 χρόνια.

Την ικανοποίησή του για τη δρομολόγηση του μεγάλου αυτού επενδυτικού προγράμματος, εξέφρασε ο δήμαρχος Πειραιά. «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, καταβάλλουμε προσπάθειες προκειμένου να κάνουμε το όραμά μας πράξη. Να υλοποιηθούν σημαντικές επενδύσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν στη ριζική αλλαγή φυσιογνωμίας της πόλης, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, στην προσέλκυση κι άλλων επενδύσεων, στη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά και στην επίλυση καίριων ζητημάτων που απασχολούν την πειραϊκή κοινωνία» τόνισε.