Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019

Η αναβάθμιση των μαρινών βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FM ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Την πρώτη θέση για την καλύτερη χώρα προορισμού διακοπών  στην παραλία για όλο το 2019 έλαβε η Ελλάδα, κατόπιν ψηφοφορίας των αναγνωστών του  περιοδικού και δικτυακού τόπου "National Geographic Traveler της Ρωσίας.

Ανοδικά κινήθηκαν οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις που κατεγράφησαν τον Οκτώβριο του 2019 στην Ελλάδα, με βάση τα στοιχεία που δημοσιοποιεί ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) προερχόμενα από τα κύρια αεροδρόμια.

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2020 θα ξεκινήσει φέτος η επικοινωνιακή εκστρατεία της Ελλάδας στο εξωτερικό, όπως τόνισε ο υπουργός Τουρισμoύ Χάρης Θεοχάρης στο πλαίσιο συνάντησης, που είχε με δημοσιογράφους.

Πρόγραμμα 30 εκ. ευρώ του ΟΑΕΔ για την στήριξη των εργαζόμενων και των επιχειρήσεων του τουρισμού, που επλήγησαν από την κατάρρευση της Thomas Cook, πρόκειται να υπογραφεί τις επόμενες δύο εβδομάδες, ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ BigBusiness.gr, Ωωω, εδώ είναι το...Ντουμπάϊ του Καυκάσου! Κάπως έτσι προσεγγίζουν το σύγχρονο Γκρόζνι, πρωτεύουσα της Τσετσενίας, όσοι ξένοι το επισκέπτονται για πρώτη φορά! Ο Πούτιν, αλλάζει μία εμπόλεμη πριν μερικά χρόνια περιοχή, σε ένα σύγχρονο τουριστικό και επενδυτικό προορισμό, Ρώσων και ξένων επισκεπτών ή επενδυτών. Ήδη, σημαντικό ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει, έστω και σε αρχικό στάδιο, με τις προοπτικές να είναι κάτι περισσότερο από θετικές.

Θετικά ήταν τα μηνύματα για το εκθεσιακό δίδυμο Philoxenia-Hotelia που είναι αφιερωμένο στον τουριστικό κλάδο και πραγματοποιήθηκε 8-10 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Tags:

Σε ανοδική τροχιά κινήθηκε η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου του 2019.

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ξεκαθάρισε πως ο ελληνικός τουρισμός δεν επηρεάζεται από όσα συμβαίνουν στο μεταναστευτικό - προσφυγικό, ενώ μίλησε και για τους φιλόδοξους στόχους όσον αφορά τον ερχομό τουριστών από την Κίνα.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ