O όμιλος TUI επεκτείνει σημαντικά, το διεθνές «χαρτοφυλάκιο» των ξενοδοχείων του, προσθέτοντας 15 νέες μονάδες το 2019, 12 νέα ξενοδοχεία TUI Sensimar και τρία νέα ξενοδοχεία TUI Family Life.

Στο πλαίσιο αυτής της επέκτασης, η TUI, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θα λειτουργήσει το 2019 για πρώτη φορά ένα TUI concept brand ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, το TUI Sensimar Meltemi Blue, πέντε αστέρων.

Επιπλέον, στην Ελλάδα προστίθενται τα ξενοδοχεία TUI Sensimar Insula Alba και TUI Family Life Elounda Beach στην Κρήτη, καθώς και το TUI Sensimar Zante Maris στη Ζάκυνθο.

Με τις προσθήκες αυτές επεκτείνεται το χαρτοφυλάκιο των τριών σημάτων ξενοδοχείων της TUΙ (TUI Sensimar, TUI Sensatori και TUI Family Life) από 88 σε 103 ξενοδοχεία διεθνώς.

Το συνολικό «χαρτοφυλάκιο» ξενοδοχείων της TUI Group περιλαμβάνει 380 ξενοδοχειακές μονάδες διεθνώς. Σημειώνεται ότι μερικά από τα 15 νέα ξενοδοχεία βρίσκονται σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Τουρκία, αλλά υπάρχουν και μονάδες σε προορισμούς, όπως η Ιταλία, η Αίγυπτος, η Τυνησία και η Κροατία.