Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Τα στοιχεία του τελευταίου 24ωρου για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα παρουσίασε ο ΕΟΔΥ, με τον αριθμό των νέων κρουσμάτων να είναι αρκετά μεγαλύτερος από αυτόν που έχουμε συνηθίσει στις αρχές του 2021.

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει υπογράψει μία συμφωνία με την Τουρκία για την παραγωγή του εμβολίου Sputnik V κατά της πανδημίας COVID-19, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής, η πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορούν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό οι πολίτες ηλικίας 80-84 ετών.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα όσον αφορά το αν η COVID-19 προήλθε από την Κίνα, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ομάδα του οποίου έχει αποσταλεί στην χώρα αυτή.

Το άνοιγμα των γυμνασίων και λυκείων της χώρας από τις αρχές Φεβρουαρίου αποφάσισε η κυβέρνηση, όπως ανακοινώθηκε στην σημερινή επίσημη ενημέρωση. Τι αποφασίστηκε για τα υπόλοιπα μέτρα.

Ανοίγει σήμερα στις 18:00 η πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 80 έως 84 ετών. Μέχρι χθες Πέμπτη είχαν εμβολιαστεί 32.701 πολίτες άνω των 85 ετών, 81.000 υγειονομικοί και περισσότεροι από 7.000 στους οίκους ευγηρίας.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ