Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

«Fake news, ψέμματα, ακροδεξιά συνωμοσιολογία και σήμερα στη βουλή από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» τονίζει σε ανάρτηση της στο twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

Την έκθεση πεπραγμένων της Επιτροπής για τα έτη 2016 και 2017 παρουσίασε στην Επιτροπή Θεσμών, στη Βουλή, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Δημήτρης Κυριτσάκης.

«Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά 29 νέους φόρους επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ την τελευταία τετραετία, καθιστώντας την Ελλάδα πρωταθλήτρια στην υπερφορολόγηση μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ», δήλωσαν ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας και ο αναπληρωτής τομεάρχης, Απόστολος Βεσυρόπουλος

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα για την οικονομική του πολιτική εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Βουλή, ενώ τον κατηγόρησε ότι αντήλλαξε την ακύρωση της μείωσης των συντάξεων με το Σκοπιανό.

 «Σήμερα είναι μια χαρμόσυνη μέρα για εκατομμύρια συμπολίτες μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή. Επιστρέφουμε σταδιακά σε εκείνους που επλήγησαν από την κρίση και τα μνημόνια, αυτά που στερήθηκαν για χρόνια άδικα, ανέφερε και ανακοίνωσε την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, 3.200 εργαζομένων για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"».

Με την ολοκλήρωση, χθες, της δημόσιας διαβούλευσης σχετικά με την τροποποίηση του Συντάγματος της πΓΔΜ, η κοινοβουλευτική διαδικασία επί αυτού του θέματος εισέρχεται πλέον στην τρίτη και τελική φάση της.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ