Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Για «σκανδαλώδη και ξεδιάντροπη εξυπηρέτηση των ιδιωτικών συμφερόντων» και «εγκληματική απραξία» κατηγορεί την κυβέρνηση το ΜέΡΑ25, σχολιάζοντας τα όσα είπε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός.

Συνολικά 3.141 αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες έχουν μετεγκατασταθεί από την Ελλάδα σε 17 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ο συνολικός αριθμός των ατόμων που πρόκειται να μεταφερθούν, βάσει των δεσμεύσεων ευρωπαϊκών κρατών, αναμένεται να φτάσει τους 6.000, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η Φώφη Γεννηματά, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Σεργκέι Στανίσεφ και τους σοσιαλιστές πρωθυπουργούς κι αρχηγούς κρατών της Ε.Ε, ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στην οποία καταγγέλλει την προκλητική στάση του Τουρκίας έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου και γενικότερα στην Ανατολική Μεσόγειο, και ζητάει να αποφασίσουν την επιβολή κυρώσεων .

«Επικοινωνιακό σόου» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την παρουσία και κυρίως τα λεγόμενα του πρωθυπουργού σε μονάδες υγείας της Θεσσαλονίκης.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ