«Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι υπεράνω του νόμου, όπως δεν είναι κανείς από εμάς» δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η δήλωσή του αποτελούσε σχόλιο στο περιεχόμενο των δηλώσεων, με τις οποίες ο επιχειρηματίας απάντησε στα όσα ανέφερε για εκείνον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Όλοι μας τιθέμεθα στη βάσανο της δικαστικής διερεύνησης, όταν πρέπει και υπάρχουν υπόνοιες για κάτι και εδώ υπάρχουν υπόνοιες για κάτι», είπε ο κ. Μαυραγάνης για τον κ. Μαρινάκη και διευκρίνισε: «Εμείς προσωπική αντιπαράθεση δεν έχουμε με κανέναν. Έχουμε όμως αντιπαράθεση με το παλαιό σύστημα οικονομικής και πολιτικής διακυβέρνησης του τόπου που προκαλούσε πραγματικά το ηθικό ένστικτο».

Σε ό,τι αφορά τη διαβεβαίωση από πλευράς του κ. Μαρινάκη ότι ουδεμία σχέση έχει με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υφυπουργός Μεταφορών παρατήρησε: «Ο κ. Μαρινάκης λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με την ΝΔ, λέει, ισχυρίζεται. Αν ισχύει αυτό -όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι θα ελεγχθεί και ελέγχεται εάν ισχύει, καθώς εμείς ξέρουμε για κάποιες σχέσεις με συγκεκριμένους ανθρώπους της ΝΔ και μάλιστα υψηλά ιστάμενους- τότε αντιφάσκει. Αν δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ, πώς εμείς προσπαθούμε να διαβάλουμε αυτόν και να ρίξουμε και τη ΝΔ;».