(Ενημέρωση 19:20) Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του πρώτου.

Με δύο αυστηρές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχολιάζει τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην οποία είπε «τι τον νοιάζει τον 17χρονο αν έγινε το 1963 η δολοφονία του Λαμπράκη».

Αρχικά ο Δ. Παπαδημούλης ανέφερε: «ο Κυρ. Μητσοτάκης παριστάνει ότι δεν θυμάται την δολοφονία Λαμπράκη και τα τρίκυκλα. Δεν είναι ανιστόρητος. Υποκρίνεται συνειδητά, όπως και όταν δήλωνε πως στην Ελλάδα, «η Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχει». Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα, είναι δύναμη δημοκρατίας και απέναντι σε κάθε μορφή βίας».

Η δεύτερη ανάρτησή του περιείχε το εξής μήνυμα: «Η δήλωση του Κ.Μητσοτάκη είναι ύβρις κατά της Ιστορίας και της ίδιας της Δημοκρατίας τονίζει στην ανάρτησή του ο κ. Παπαδημούλης και προσθέτει «θα τολμούσε να πει τα ίδια, κυνικά κ ανιστόρητα και για την δολοφονία Μπακογιάννη το 1989; Η ιστορία πρέπει να μας διδάσκει...».

Οι δύο αναρτήσεις: