«Ο κ. Καμμένος ας μην χύνει την καρδάρα κάθε λίγο και λιγάκι. Δεν το αξίζει ούτε ο ίδιος, ούτε εμείς, είχαμε μια συμμαχία που οδήγησε τη χώρα στην έξοδο από την οικονομική κρίση και την επιτροπεία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM.

Παράλληλα, ο κ. Ρήγας επανέλαβε ότι «πολιτικές διαφορές προφανώς και υπήρχαν, τόσο στο γνωστό θέμα με τη Συμφωνία των Πρεσπών όσο και σε πολλά άλλα θέματα»

Όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Μαρινάκη, ο κ. Ρήγας παρατήρησε ότι «βγαίνει ο κ. Μαρινάκης, ισχυρίζεται ό,τι θέλει και καλούμαστε μετά να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Είχε -λέει- συναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης. Ποιο ακριβώς είναι το επιχείρημα εδώ, ότι οποιοσδήποτε τον συναντήσει λερώνεται επειδή είναι ο ίδιος λερωμένος;. Ας μας απαντήσει όμως: Ποιος χρηματοδοτεί τη ΝΔ; Ποιος τη στηρίζει με όλα τα δημοσιογραφικά του μέσα; Πόσα πλοία του κατά τα άλλα πατριώτη και Μακεδονομάχου κ. Μαρινάκη έχουν την ελληνική σημαία; Είναι αστείο να συζητάμε για τις υποτιθέμενες σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Τέλος ο κ. Ρήγας προέτρεψε, ενόψει εκλογών, «να γίνει συζήτηση γύρω από τα πραγματικά προβλήματα και για το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Η συζήτηση δεν αφορά την οικονομία, ούτε το ότι η χώρα μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης. Η ΝΔ και οι επιχειρηματικοί της πάτρωνες στρέφουν διαρκώς την κουβέντα στη σκανδαλολογία και τον κιτρινισμό. Εμείς ζητάμε πλήρη διαφάνεια και απαντήσεις παντού», επανέλαβε.