"Το βράδυ των εκλογών το πολιτικό πρόβλημα θα βρίσκεται στην οδό Πειραιώς και όχι στην πλατεία Κουμουνδούρου", δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος έκανε προεκλογική περιοδεία στην πλατεία Αριστοτέλους και γενικότερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην περιοδεία του τον συνόδευσαν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Χρήστου Γιαννούλη, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Οι υποψήφιοι περπάτησαν στην πλατεία Αριστοτέλους και τους γύρω δρόμους, μίλησαν με πολίτες και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια με τα προγράμματα των συνδυασμών.

"Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι το κλίμα κάθε μέρα γίνεται θετικότερο και για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και για τους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς τους οποίους στηρίζουμε χωρίς να τους καπελώνουμε", τόνισε ο κ. Παπαδημούλης μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας και συνέχισε: "Η αίσθηση που έχω, επικοινωνώντας, παντού στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους είναι ότι το βράδυ των ευρωεκλογών το πολιτικό πρόβλημα θα βρίσκεται στην οδό Πειραιώς και όχι στην πλατεία Κουμουνδούρου. Οι δημοσκόποι ήδη άρχισαν να μαζεύουν τις προβλέψεις τους για διαφορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σταμάτησε να μιλάει για ευρωεκλογές δημοψήφισμα, τα ηγετικά στελέχη της ΝΔ δηλώνουν ότι πρωτιά ακόμα και μα μία ψήφο διαφορά τους ικανοποιεί. Προσωπικά πιστεύω ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι εφικτός ο στόχος ακόμη και της πρωτιάς και της νίκης στις ευρωεκλογές".