Συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου των εργαζομένων στο εργοστάσιο της «Frigoglass» είχε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Πάτρα ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον Δ. Κουτσούμπα για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ τόνισε ότι «θεωρούμε καθήκον μας, να είμαστε εδώ, όταν οι εργάτες της "Frigoglass" έχουν προβλήματα και τίθεται ζήτημα ζωής και θανάτου, να κλείσει ή να μείνει ανοιχτό το εργοστάσιο, να απολυθούν ή να μείνουν στις δουλειές τους».

Επίσης, ο Δ. Κουτσούμπας είπε στα μέλη του ΔΣ ότι «το εργοστάσιο πρέπει να μείνει ανοιχτό, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να κλείσει, δεν πρέπει να γίνει καμιά απόλυση και όλοι οι εργαζόμενοι να μείνουν στη θέση τους».

Ταυτόχρονα, συμπλήρωσε, «θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε ήδη για κάθε εκδοχή, για αυτό και λέμε ότι πρέπει να προστατευθούν οικονομικά, κοινωνικά, ασφαλιστικά δικαιώματα».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε στους εκπρόσωπους των εργαζομένων ότι «να είστε σίγουροι πως εμείς θα είμαστε μπροστά σ' αυτόν τον αγώνα, σε όλους αυτούς τους αγώνες, για οποιοδήποτε αίτημα και οτιδήποτε εσείς, από τη συλλογική σας δράση, τη συζήτηση σκεφτείτε και μας πείτε και είναι δίκαιο και μπορούμε να το προχωρήσουμε, θα το προχωρήσουμε».