(Upd). Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου, ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματά

Ευχές Τσίπρα στην Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση

Τις ευχές του στην Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: "Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει".

Ανάρτηση του πρωθυπουργού με ευχές για την Φώφη Γεννηματά

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

Eπικοινωνία Γ. Παπανδρέου με τη Φώφη Γεννηματά - Ευχήθηκε περαστικά και καλή ανάρρωση

Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Φώφη Γεννηματά, στην οποία ευχήθηκε περαστικά, καλή δύναμη και καλή ανάρρωση

Ευχές του κυβερνητικού εκπροσώπου στην Φώφη Γεννηματά για υπέρβαση του προβλήματος υγείας της

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Περαστικά» στη Φώφη Γεννηματά από τον Γιάνη Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ25

"Απ' όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά" αναφέρει σε δήλωσή του ο Γ. Βαρουφάκης και προσθέτει: "Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!".

«Περαστικά και καλή δύναμη» ευχήθηκε ο Δ. Κουτσούμπας στη Φ. Γενημματά μέσω Twitter

«Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Κουτσούμπας».
Το παραπάνω μήνυμα απέστειλε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στο Twitter, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.