Έτοιμοι να πάρουν ακόμα μία σημαντική εκλογική νίκη είναι οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ, με τους υποψηφίους τους στην πολιτεία της Τζόρτζια να είναι κοντά στο να λάβουν πολύτιμες έδρες στη Γερουσία.

Η επαναληπτική ψηφοφορία — πρόκειται για ιδιαιτερότητα της εκλογικής νομοθεσίας στην Τζόρτζια — χρειάστηκε να διεξαχθεί επειδή κανένας από τους υποψήφιους δεν συγκέντρωσε πάνω από το 50% των ψήφων την 3η Νοεμβρίου. Κρίνει ποιο από τα δύο κόμματα, οι Ρεπουμπλικάνοι ή οι Δημοκρατικοί, θα ελέγχει τη Γερουσία και άρα, εν πολλοίς, την τύχη της νομοθετικής πτυχής της πολιτικής ατζέντας του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος Ράφαελ Γουόρνοκ κέρδισε τις επαναληπτικές εκλογές για μία έδρα στη Γερουσία των ΗΠΑ απέναντι στη Ρεπουμπλικανή νυν γερουσιαστή Κέλι Λέφλερ, σύμφωνα με τις προβολές της εταιρίας Edison Reserch. Ο Γουόρνοκ συγκεντρώνει το 50,5% έναντι 49,5% της Λέφλερ.

Την ίδια ώρα, ο έτερος Δημοκρατικός υποψήφιος στις επαναληπτικές εκλογές για δύο έδρες της Γερουσίας στην πολιτεία Τζόρτζια, Τζον Όσοφ, συγκεντρώνει το 50,2% των ψήφων και ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλός του Ντέιβιντ Περντιού το 49,8%, με καταμετρημένο το 98% των ψήφων που υπολογιζόταν ότι θα κατατεθούν. Σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρίας Edison Research ο Όσοφ προηγείται με 16.370 ψήφους.