Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου προς την αμερικανική πρεσβεία -που αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη- συμμετέχει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας» αναφέρει σε μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται σήμερα να τεθεί επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για το Πολυτεχνείο

«Οι αστείες δικαιολογίες της κυβέρνησης μετά τον διεθνή διασυρμό ουσιαστικά επιβεβαιώνουν το εξόφθαλμο σκάνδαλο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, σχετικά με το δημοσίευμα των «Financial Times».

Tags:

Τις εξηγήσεις που έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφορικά με το δημοσίευμα των Financial Times που κατακεραυνώνει την κυβέρνηση πως βάζει εμπόδια στην καταπολέμηση της διαφθοράς.

Tags:

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ Alpha 989,  ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης,  κατηγόρησε την κυβέρνηση πως στέλνει σήμα υπέρ της διαφθοράς, εκθέτοντας την χώρα, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο πώλησης ασφαλιστικών οφειλών 12 δισ. σε funds.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ