(upd13:17)Την ανεξαρτοποίησή του από την Ένωση Κεντρώων γνωστοποίησε πριν λίγο με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης, Γιώργος Κατσιαντώνης. Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι η αχαριστία, σχολιάζουν κύκλοι της Ένωσης Κεντρώων.

 «Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσαντώνης τόσο στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, με την οποία εξηγεί τους λόγους αποχώρησής του, όσο και σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση αν θα παραδώσει την έδρα ή αν προτίθεται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ο κ. Κατσαντώνης απάντησε αρνητικά και υποστήριξε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών του νομού Λάρισας, στον οποίο έχει εκλεγεί.

«Άλλα λέγατε κ. Κατσιαντώνη», απαντά η Ένωση Κεντρώων στην ανεξαρτοποίηση του βουλευτή Γ. Κατσιαντώνη

Μέσω twitter απάντησε η Ένωση Κεντρώων στην ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του κόμματος, Γιώργου Κατσιαντώνη, προβάλλοντας παλαιότερη δήλωση του βουλευτή που έλεγε «...είμαι ΕΔΩ, παραμένω ΕΔΩ».

Σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή η Ένωση Κεντρώων σημειώνει: «Πού είναι το ΕΔΩ; Πού παραμένει; Ποιος του έδωσε δύναμη; Με ποια συναίνεση; Άλλα λέγατε κ. Κατσιαντώνη...»

Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι η αχαριστία, σχολιάζουν κύκλοι της Ένωσης Κεντρώων, για την ανεξαρτοποίηση του Γ. Κατσιαντώνη

Με μία λακωνική δήλωση κύκλοι της Ένωσης Κεντρώων σχολιάζουν την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη.

«Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι η αχαριστία. Ο συγκεκριμένος βουλευτής βγήκε με την κατάθεση ενός παραβόλου. Δεν αισθανόμεθα ότι χάσαμε κάτι. Αντίθετα, ο λαός βλέπει προθέσεις και διαθέσεις. Όλοι θα κριθούμε στην ώρα μας» σχολιάζουν.