Εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη η ακροδεξιά αθλιότητα του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, Στάθη Τετράδη, τονίζει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως επισημαίνει, το εν λόγω στέλεχος έφτασε στο σημείο να επιχαίρει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη βίαιη, φασιστική επίθεση που δέχτηκε μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα.

«Μόλις χτες ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στο κόμμα του. Στην πραγματικότητα, όμως, ο ακροδεξιός λόγος είναι τόσο κυρίαρχος στην αξιωματική αντιπολίτευση, που αντίστοιχες δηλώσεις έχουν γίνει σύνηθες φαινόμενο για τη συντηρητική παράταξη, χωρίς να τυγχάνουν της δέουσας έμπρακτης αποδοκιμασίας. Στο κόμμα του κ. Γεωργιάδη και του κ. Βορίδη είναι απολύτως αποδεκτή η κάλυψη της φασιστικής βίας και ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθεί αμέτοχος τις εξελίξεις» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Τετράδης, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, είχε γράψει για το μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που δέχτηκε τη φασιστική επίθεση: «Ο βαγγέλης και ο κάθε βαγγέλης που το παίζει αντιφα ανήκει και αυτός στα καρκινώματα του φασισμού οπότε ό,τι σπέρνεις-θερίζεις από μένα!».