Διπλή επίθεση στην κυβέρνηση πραγματοποίησε τις τελευταίες ώρες η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τόσο τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου όσο και την σημερινή της επίσκεψη στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς».

Είναι κατάντια. Να φύγουν τώρα

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η Φώφη Γεννηματά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. «O συνεταιρισμός Τσίπρα - Καμμένου βλάπτει τη χώρα, την αξιοπιστία της και τα εθνικά της συμφέροντα. Είναι κατάντια, να φύγουν τώρα» αναφέρει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, σε δήλωσή της.

Το ΕΣΥ είναι θύμα της κυβερνητικής ανικανότητας

«ΤΟ ΕΣΥ είναι θύμα της κυβερνητικής ανικανότητας» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία πραγματοποίησε επίσκεψη στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς». Συναντήθηκε με την διοίκηση και τον σύλλογο εργαζόμενων του νοσοκομείου.

Η κ. Γεννηματά στην δήλωσή της αναφέρει ακόμη ότι «η αξιοπρέπεια των Ελλήνων δοκιμάζεται στα νοσοκομεία που καταρρέουν και η υπομονή εξαντλείται στην ανύπαρκτη πρωτοβάθμια περίθαλψη». Επίσης, πρόσθεσε ότι η ανθρωπιά δεν είναι το φόρτε της κυβέρνησης και τόνισε ότι «εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε. Θα ξαναστήσουμε το ΕΣΥ. Είναι πρώτη προτεραιότητα».