«Συνένοχο» χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Βασίλης Λεβέντης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Θέμα Fm».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο Καμμένος αν ήταν, θα είχε φύγει. Αυτά που λέει είναι κουραφέξαλα, αφού άφησε τον Τσίπρα και πήγε και υπέγραψε στις Πρέσπες είναι συνένοχος πλέον, δηλαδή δεν του αρέσει η προδοσία αλλά στηρίζει τον προδότη, εξωφρενικό εντελώς. Εδώ προδίδεται η Μακεδονία αυτή τη στιγμή και είναι ο μόνος που θα μπορούσε να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  να άρει την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση».

Σχετικά με την βομβιστική τρομοκρατική επίθεση στον Σκάι και το κλίμα πόλωσης ο κ. Λεβέντης σημείωσε: «Τόσο ο κ. Μητσοτάκης που λέει ότι υπάρχει σύγκρουση των δυο κόσμων, τόσο και ο κ. Τσίπρας που λέει εμείς ή αυτοί, είναι στοιχεία που πυροδοτούν το πολιτικό κλίμα και κάποιοι νομίζουν ότι είναι το κομμάτι της κοινωνίας που τιμωρεί αυτά τα παρακμιακά φαινόμενα. Κανείς δε δικαιολογεί αυτό που έγινε στον Σκάι, χρειάζεται όμως προσοχή στο τι λέμε και στο πόσο σεβόμαστε τους θεσμούς».