(upd 16:40) Αύριο το πρωί θα γίνει τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός επικοινώνησε σήμερα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον κάλεσε να συναντηθούν αύριο, Κυριακή, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί.

Πρόκειται για μία ζωτικής σημασίας συνάντηση που θα κρίνει τις πολιτικές εξελίξεις και η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τετάρτη το απόγευμα αλλά αναβλήθηκε για την Παρασκευή μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ και αναβλήθηκε ξανά ύστερα από αίτημα του κ. Καμμένου,

Η χθεσινή επικύρωση από τη Βουλή των Σκοπίων της συνταγματικής αναθεώρησης με την οποία ουσιαστικά επικυρώνεται η Συμφωνίας των Πρεσπών δεν αφήνει περαιτέρω περιθώρια για αναβολές.

Ο κ. Καμμένος μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η μόνη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το Μακεδονικό.

Στην κατ' ιδίαν συνάντησή τους οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν τα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.