(upd 11:43) Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων έθεσε την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, μέσω twitter ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, μετά τη δήλωσή τους ότι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

 «Η κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Καμμένος.

«Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο twitter, σχολιάζοντας τη δήλωσή του για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Στην ολομέλεια της Βουλής οι επιστολές Καμμένου

Ανακοινώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής δύο επιστολές του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, με τις οποίες οι βουλευτές Έλενα Κουντουρά και Βασίλης Κόκκαλης, τίθενται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σημειώνεται ότι στην Ολομέλεια ανακοινώθηκε και επιστολή του Βασίλη Κόκκαλη, με ημερομηνία 12/01/2019, με την οποία δηλώνει την αποχώρησή του από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.