Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης, λέγοντας πως «εργαλειοποίησε τις "Πρέσπες" με στόχο τον διχασμό του ελληνικού λαού», ενώ κάνει λόγο για συναλλαγές και υπόγειες διαδρομές. Υποστηρίζει δε ότι το ενισχυμένο ΚΙΝΑΛ θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Συγκρατηθείτε κύριε... Σταμάτη σας λένε και όχι Γρηγόρη... Αλλά, αφού πάλι θα μας «σώσετε», δε μπορώ παρά να περιμένω τας εκλογάς και τα ποσοστά σας, τα εκλογικά εννοώ και όχι άλλου είδους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποίησε τις Πρέσπες με στόχο τον διχασμό του ελληνικού λαού. Τα σχέδιά του δεν θα περάσουν. Θα τον εμποδίσουμε. Οι συναλλαγές και οι υπόγειες διαδρομές, οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς», τόνισε .

«Μόνο η μεγάλη δημοκρατική παράταξη μπορεί να διασφαλίσει το κοινωνικό κράτος και την ανάπτυξη. Μόνο το ενισχυμένο Κίνημα Αλλαγής μπορεί να επιβάλει τις προοδευτικές θέσεις του και να βγάλει τη χώρα από την κρίση», συνέχισε ο κ. Μαλέλης.