Μόλις είκοσι μέρες κράτησε το κρυφτούλι, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι σχολιάζοντας ρεπορτάζ με τίτλο «Ο Άδωνις έδωσε χρίσμα στον Ψαριανό». Χαρακτηρίζει μάνατζερ των μεταγραφών Ψαριανού - Αμυρά στη ΝΔ τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η απάντηση Γεωργιάδη.

Με καλωσόρισμα του Άδωνι Γεωργιάδη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με τη Νέα Δημοκρατία ο Γρηγόρης Ψαριανός» αναφέρει το Ποτάμι σχολιάζοντας το εν λόγω ρεπορτάζ με τίτλο «Ο Άδωνις έδωσε χρίσμα στον Ψαριανό» το οποίο αποκαλύπτει, όπως σημειώνει το Ποτάμι, ότι ο κ.Ψαριανός μίλησε στην κλειστή κομματική συνάντηση των γαλάζιων στελεχών της Φιλοθέης το βράδυ της Τετάρτης.

«Το Ποτάμι είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ότι ο κ. Γεωργιάδης ήταν ο μάνατζερ των μεταγραφών Ψαριανού - Αμυρά στη Νέα Δημοκρατία. Ο κ.Γεωργιάδης είχε απαντήσει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για τις λίστες των υποψηφίων, διότι είναι αρμοδιότητα του κ. Μητσοτάκη. Οπότε ή στις 20 μέρες που μεσολάβησαν ο κ. Γεωργιάδης ανέλαβε τελικά τις λίστες ή φτιάχνει τις δικές του λίστες. Ας επιλέξει ο κ.Μητσοτάκης ποια εκδοχή τον προσβάλλει λιγότερο» συμπληρώνει το Ποτάμι.

Γεωργιάδης: Κατάντια

Απαντώντας στο Ποτάμι, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: «Μιλάμε ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρεται ως να είναι πραγματικό σε ένα ψεύτικο ρεπορτάζ της "Δημοκρατίας", εγώ δεν συνέπεσα καν με τον Γρηγόρη Ψαριανό σε αυτή την εκδήλωση και το υιοθετούν. Κατάντια πραγματική».