Δριμεία επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη, αλλά και του πρωθυπουργού, πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για κακουργηματική ενέργεια που πρέπει να ελεγχθεί από την δικαιοσύνη, χώρα Μπανανία, εκβιασμούς, κ.α.

Αφορμή στάθηκε η επικοινωνία του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με τον έλεγχο για το δάνειο που είχε λάβει ο πρώτος από την Attica Bank και συγκεκριμένα το γεγονός πως το περιεχόμενο της συνομιλίας τους δόθηκε στα ΜΜΕ.  

«Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάντια που οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα. Ο Παύλος Πολάκης ζηλεύοντας τις πρακτικές του Γιάνη-Κλουζώ Βαρουφάκη αποπειράθηκε να εκβιάσει τον κεντρικό τραπεζίτη της Ελλάδας ηχογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία τους», τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Η είδηση δεν είναι ότι δεν προέκυψε τίποτα επιλήψιμο στη συνομιλία τους. Η είδηση είναι ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον ανεκδιήγητο υπουργό του, ενώ μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία.

ΥΓ Θα έχει ενδιαφέρον, αν η δικαιοσύνη δεν παρέμβει ούτε καν σε αυτήν την εξόφθαλμη κακουργηματική ενέργεια».