Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης -αντιπολίτευσης για τη συνέντευξη Τσακαλώτου στο αμερικανικό δίκτυο CNBC. Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αν και παραδέχεται ότι δεν τον έχρισε ακόμη κυβέρνηση ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, τον κατηγορεί όμως, ότι τα πλεονάσματά του καταστρέφουν την οικονομία.

Με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την εξής ανάρτηση στο twitter: «Ο κ. Τσακαλώτος, όντως, δεν μας έχρισε ακόμη κυβέρνηση. Θέλω, ωστόσο, να τον ευχαριστήσω προσωπικά. Διότι παραδέχθηκε επιτέλους ότι τα πλεονάσματά του καταστρέφουν την οικονομία και δεσμεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλλω εδώ και 3 χρόνια για να τα μειώσω».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η ΝΔ είχε κάνει λόγο «για την αυτονόητη πρόβλεψη του κ. Τσακαλώτου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές» και το υπουργείο Οικονομικών απάντησε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσε να υιοθετήσει τα fake news, ενώ το Μαξίμου έκανε λόγο για αντιπολίτευση για κλάματα με παραγωγή ή κατανάλωση fake news.

Απάντηση Υπ. Οικονομικών

Την δική του απάντηση, στα όσα ανέφερε μερίδα ΜΜΕ και υιοθέτησε η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με το τι δήλωσε στο CNBC ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών, επιτιθέμενο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλιο Μαξίμου

Θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει σήμερα με το σχόλιο της ΝΔ για τα όσα, δήθεν, είπε σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, πήρε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ