«Χθες έπρεπε να είχαν γίνει εκλογές. Τίποτα δεν τους βγαίνει. Να ορίσουν τώρα ημερομηνία εκλογών», είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στη τηλεόραση του OPEN.

Η κ. Γεννηματά μιλώντας για τον χρόνο των εκλογών κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως δεν θέλει να κουνηθεί από την καρέκλα του. Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση είπε ότι «έχει Τσίπρα αλλά δεν έχει τσίπα».

«Δεν βάζω πήχη το τι ποσοστό θα πάρουμε στις εκλογές. Θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εκλογές» σημείωσε η κ. Γεννηματά ενώ για την επόμενη μέρα των εκλογών και την πιθανή συγκυβέρνηση είπε ότι: «Οι άλλοι πρέπει να τοποθετηθούν απέναντι στον ελληνικό λαό το τι θα κάνουν αμέσως μετά τις εκλογές. Το ΚΙΝΑΛ θα συμπράξει με όποιον συμφωνήσει με το σχέδιο μας. Αυτοί όμως δεν έχουν πει τι θα πράξουν ακόμα. Δεν θα γίνουμε μέρος των προβλημάτων. Θέλουμε λύση».
Αναφερόμενη, τέλος στις αναρτήσεις της Μυρσίνης Λοΐζου στα κοινωνικά δίκτυα, για την τρομοκρατία και τις βόμβες μολότοφ είπε: «Από την αρχή είχαμε ανατριχιάσει από τις προκλητικές δηλώσεις της για τα επεισόδια. Δεν γνώριζε ο Τσίπρας ποια έβαζε; Ήταν γνωστό ποια ήταν η γυναίκα αυτή από πριν».