Συνέντευξη του γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος Π. Σκουρλέτη, που τιτλοφορείται «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρωτιά στις 26 Μαΐου» φιλοξενεί αύριο Κυριακή η εφημερίδα Νέα Σελίδα.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου θα διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το περιβάλλον και το αποτέλεσμα των επόμενων εθνικών εκλογών», εκτιμά ο Πάνος Σκουρλέτης, και προσθέτει ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο».

Στη σκιά των εξελίξεων στην υπόθεση Novartis, ο κ. Σκουρλέτης εξηγεί ότι «ο λαός μας ψήφισε για να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες έτσι ώστε η Δικαιοσύνη να δρα ανεμπόδιστα και απελευθερωμένα», κάνοντας λόγο για «λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν (σ.σ.: τα σκάνδαλα) και να αποδοθούν ευθύνες».

Προβλέποντας μια «βαθιά πολιτική σύγκρουση με σκληρά διλήμματα» στις 26 Μαΐου 2019, ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εκ των πραγμάτων είναι η καρδιά του νέου αριστερού - προοδευτικού πόλου» μετά την επίσημη πρώτη της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Γαλάτσι, καθώς «μιλάμε για έναν πολύχρωμο πόλο, με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα της κάθε δύναμης σε ισότιμη βάση».