«Εγώ δεν υιοθετώ τις απόψεις του ραβίνου και θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι τουλάχιστον σε μία τόσο δημόσια προβολή δεν μπορεί κανείς να επιτίθεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας, «αδειάζει» τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνη Γεωργιάδη, για το θέμα των εμπρηστικών δηλώσεων του ραβίνου Μορντεχάι Φριζή.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Τσιάρα:

«Εγώ δεν υιοθετώ τις απόψεις του ραβίνου και θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι τουλάχιστον σε μία τόσο δημόσια προβολή δεν μπορεί κανείς να επιτίθεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς», δήλωσε ο κ. Τσιάρας ερωτηθείς για τις δηλώσεις του ραβίνου Μορντεχάι Φριζή, αλλά και τα όσα έγραψε σχετικά στο Twitter ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Τσιάρας διευκρίνισε ότι ο ίδιος εκφράζει την προσωπική του άποψη, ωστόσο ανέφερε: «Δεν είναι η ουσία ποια είναι η άποψη του "x" Tσιάρα, του "x" Γεωργιάδη ή οποιουδήποτε εν πάση περιπτώσει, το ζήτημα και η ουσία είναι ότι εδώ υπάρχουν θέματα, τα οποία προκύπτουν από τη συνολική παρουσία του Ρουβίκωνα, δημιουργούν γενικότερο πρόβλημα στην εικόνα της χώρας μας και ενδεχομένως θα δημιουργήσουν πρόβλημα και στις σχέσεις της χώρας μας».