Στην Εύβοια μεταβαίνει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου «να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια των Αρχών να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση». Νωρίτερα, την Εύβοια επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, βουλευτή Εύβοιας.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνει στην Εύβοια

Στην Εύβοια μεταβαίνει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου «να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια των Αρχών να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση» λόγω της πυρκαγιάς με τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του κόμματος, Γιάννη Ραγκούση και τον βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Αποστόλου.

Επίσης, σύμφωνα κε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά για να ενημερωθούν αναφορικά με την πυρκαγιά «η βουλευτής Άρτας, γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, με τον περιφερειακό διευθυντή Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας».

Το μέτωπο της φωτιάς στην Εύβοια, επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ

Το μέτωπο της φωτιάς στην Εύβοια επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και βουλευτή Εύβοιας. Στο κλιμάκιο συμμετείχε και ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας,.

«Η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της κεντρικής Εύβοιας, ανάμεσα στα χωριά Μαρκυμάλλη, Κοντοδεσπότι και Αργιλίτσα του δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων, είναι μεγάλη και έχει επεκταθεί επικίνδυνα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των πυροσβεστών», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Μαρίνος και συνεχίζει.

«Αυτό που χρειάζεται να γίνει άμεσα είναι να ενισχυθούν όσο γίνεται οι δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, να δοθεί μεγαλύτερο βάρος ώστε η πυρκαγιά να ελεγχθεί μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Ταυτόχρονα, με αυστηρό τρόπο να ελεγχθεί το σχέδιο για την περίπτωση εκκένωσης χωριών.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης καλά θα κάνουν να κατεβάσουν τον πήχη της αυτοπροβολής τους. Τα προβλήματα είναι πολλά και οξυμμένα γιατί συνεχίζεται η ίδια πολιτική που έχει υποβαθμίσει την πρόληψη και συντηρεί τα προβλήματα των δασαρχείων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε στελέχωση και μέσα. Το ΚΚΕ με τις δυνάμεις του θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων». καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μαρίνος.