Να ξεκαθαρίσει αν προτίθεται να συμπράξει με την παράταξη του εκλεγέντα δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, καλεί τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Νίκο Ταχιάο, η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Απαντώντας στον κ. Ταχιάο με ανάρτηση της στο Facebook, η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», τον ρωτά: «Προτίθεστε να συμπράξετε με την παράταξη του κυρίου Ζερβά ακυρώνοντας εσείς ο ίδιος την εμπιστοσύνη που σας έδειξε η κοινωνία της πόλης εκλέγοντάς σας ως πρώτη δύναμη την πρώτη Κυριακή; Θυσιάζοντας ως άλλος Αγαμέμνων την παράταξη σας και το προεκλογικό σας πρόγραμμα, πιστός σε εμμονές που καταστρατηγούν την ίδια τη δημοκρατία και αδιαφορώντας για τη νωπή λαϊκή βούληση;».

"Κύριε Ταχιάο μπορείτε να σεβαστείτε το εκλογικό αποτέλεσμα και να συνεργαστείτε στο πλαίσιο της απλής αναλογικής με βάση πραγματικές προγραμματικές συγκλίσεις ή μπορείτε να κάνετε το χατίρι του κυρίου Μητσοτάκη, αναμένοντας κυβερνητικό αντίδωρο.

Ξεχνάτε όμως «την Κλυταιμνήστρα». Κύριε Ταχιάο, οι κενές υποδείξεις σας δε σας βοηθούν. Σας εκθέτουν", καταλήγει η ανάρτηση της κ. Νοτοπούλου.