Με αφορμή τον εξωδικαστικό συμβιβασμό στον οποίο συμφώνησε η Novartis με τις αμερικανικές Αρχές, το Κίνημα Αλλαγής, με σκληρή ανακοίνωσή του, κατακρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ «για την άθλια σκευωρία και το παραδικαστικό κύκλωμα που έστησε με τη βαθιά δεξιά», όπως αναφέρει.

«Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της Novartis και οι ανακοινώσεις των αμερικανικών Αρχών ότι καμιά εμπλοκή πολιτικών προσώπων δεν υπήρξε, βάζουν οριστικά ταφόπλακα στην σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής και προσθέτει: «Έπεσε στο κενό η άθλια κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ και του παραδικαστικού κυκλώματος που έστησε με τη βαθειά δεξιά. Δεν περιμένουμε να ζητήσουν συγνώμη από αυτούς που κατασυκοφάντησαν. Δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό. Τους αφήνουμε να αυτογελοιοποιούνται με τις ανακοινώσεις τους».

«Ο λαός θα τους κρίνει και αυτοί που πρωτοστάτησαν στο παραδικαστικό θα απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης», καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.

"Πολιτική ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα" καταλογίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

«Όσο κι αν θέλουν να καλυφθούν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να αποκαλύπτονται περισσότερο. Ο κ. Τσίπρας γνώριζε και γνωρίζει για τον κ. Καμμένο, τον κ. Παππά, τον κ. Παπαδημούλη, τον κ. Παπαγγελόπουλο. Και όμως συνεχίζει να τους καλύπτει. Προφανώς γιατί η πολιτική ευθύνη είναι δικιά του» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Χρηστίδης.