Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το «πήγαινε - έλα» στο ζήτημα της επιστροφής των φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά και γενικότερα στην διαχείριση της πανδημίας.

Ο  δις ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τάεκβοντο έκανε λόγο για «κινήσεις πανικού έχουν οδηγήσει όχι μόνο στην δραματική αύξηση των κρουσμάτων, αλλά και στην ολοένα και διογκούμενη δυσπιστία των πολιτών», σε σχόλιό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με αφορμή την ανάκληση της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης έγραψε συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο Twitter: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πέτσας σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί υπερθεμάτιζε για την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού κύριου Αυγενάκη σχετικά με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα εν μέσω πανδημίας. Δυο ώρες αργότερα ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε τελικά να αδειάσει πανηγυρικά και τον υφυπουργό του και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Αν θέλει να κάνει καψώνια στους υπουργούς του είναι δικαίωμά του. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο με την πανδημία. Το αλαλούμ, οι καθημερινές παλινωδίες και οι κινήσεις πανικού έχουν οδηγήσει όχι μόνο στην δραματική αύξηση των κρουσμάτων αλλά και στην ολοένα και διογκούμενη δυσπιστία των πολιτών.